1988
Shell
Holstebrovej 148
Tim

I Vestjylland, på landevejen mellem Ringkøbing og Lemvig, ligger landsbyen Tim. Her opførte automobilforhandler Arthur Thuesen i 1957 et nyt autoværksted med tilhørende benzinsalgsanlæg på hjørnet af landevejen og hovedgaden i Tim. Udover at være autoriseret Renault og Shell forhandler havde den tidligere Falck-stationsleder Thuesen talrige andre hverv, både inden for auto- og benzinbranchens organisationer og i det øvrige samfund.

Omkring 10 år senere overtog Villy Smedegård forretningen. Fotografiet er fra 1988 og da drev Smedegård foruden Shell-tanken også forhandling af traktor- og landbrugsmaskiner. Skærmtaget blev etableret i 1982 og dækkede fire pumpestandere, en femte (diesel) stod uden for tagets beskyttelse. Hele forpladsen var betonbelagt. Langs Hovedgaden stod traktorer og landbrugsredskaber udstillet, bl.a. af mærkerne John Deere og Massey Ferguson. De to sammenbyggede huse indeholdt lager, butik og værksted foruden personale faciliteter. I alt fire hæveporte førte ind til den store værkstedshal. Der var overkørsler fra både Hovedgaden og landevejen, arealet derimellem var udlagt som græsplane. Herpå stod en bomærksstander og pris- og henvisningsskilte foruden et A-skilt med reklame for Shell-smøreolie. På pladsen holdt flere landbrugsmaskiner samt en Opel Corsa udstillet. Foran værkstedet holdet endnu en bil, en Opel Kadett C. Foran butikken var udstillet varer, bl.a. smøreolie.

I dag er der stadig værksted og Shell-station på adressen og den drives stadig af familien Smedegård, idet sønnerne Michael og Bjørn i 2000 overtog forretningen.

1957
1957

1960
1960
1960
1977

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *