1964
BP
Vardevej 47
Tistrup

1964

Ved den vestjyske stationsby Tistrup anlagde BP i 1964 en landevejsstation. To oplyste indkørsler førte fra landevejen hen til de to oplyste og delvis overdækkede pumpeøer. Her stod i alt fem elektriske pumpestandere klar til at levere brændstof til de rejsende. Foruden butik, kontor, værksted og lager indeholdt bygningerne også beboelse for indehaveren Erik Tved Kristensen og hans familie. Bygningerne var traditionelt opmuret, med tag udført som built-up. Butikkens tag fortsatte som skærmtag til den første pumpeø. Indkørsler og forplads var asfalteret, området omkring pumpeøerne var chaussebrolagt. Alle arealer omkring anlægget var udlagt som græsplæne. Et BP-bomærke hang i en galge ved landevejen, under den, stod et skilt med henvisning til autoværkstedet. To hejseporte førte ind til værstedet, som gennem årene blev udvidet ganske betragteligt af flere omgange, en årrække var Erik Tved autoriseret Mazda-forhandler

I 1989 skiltede man om til Q8 og i 2007 blev anlægget overtaget af  Dagli’Brugsen Tistrup der nedtog alle Q8 installationer og opførte et helt ny OK-automatanlæg. Autoværkstedet fortsatte som selvstændig virksomhed.

1997- ny vaskeautomat.
2002

2007
omkring midten af 00érne blev værkstedet overtaget af Søren Boiskov, som foruden almindelig autoreparation har specialiseret sig i at servicere specialbiler som Porsche og Ferrari.

1959

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *